Učestala pitanja

Svakako imamo u planu pokriti, prvenstveno, sve mature i rokove iz fizike i matematika, a kasnije na red dolaze kemija, informatika i ostali predmeti.

Gradivo.hr nudi potpuno novi način priprema za državnu maturu. Uz video rješenja s detaljnim objašnjenjima zadataka s prijašnjih matura, na našoj stranici možeš naći i online skriptu koja pokriva sva gradiva srednje škole koja će se pojaviti na maturi. Savršena kombinacija za uspjeh!

Za sada smo riješili matematiku A, matematiku B i fiziku. Uskoro dolazi i kemija, a kroz par mjeseci ćemo dodati hrvatski, engleski i informatiku. Zaprati nas na društvenim mrežama kako ti ništa ne bi promaklo!

Tim Gradivo.hr marljivo radi kako bi ti u što kraćem roku dostavili rješenja svih provedenih matura. Već kroz mjesec dana očekujemo kompletirati matematiku i fiziku, a onda i ostale predmete. Pretplati se na naš newsletter ili nas prati na društvenim mrežama i obavijestit ćemo te čim završimo sa svime :)

Ako se pripremaš za ljetni rok mature, pristup rješenjima ti je omogućen do 1.7, a ukoliko se pripremaš za jesenski rok pristup ti je omogućen do 1.9.

Naravno! Svi naši videi su dostupni na mobitelu, tabletu i kompjuteru.

Svaki video unutar kupljenog paketa možeš pogledati koliko god puta hoćeš. Također, možeš ga i ubrzati, usporiti, premotati...

Onemogućili smo opciju downloadanja videa s naše stranice. Igrajmo pošteno!

Naša online skripta koja pokriva cijelo srednjoškolsko gradivo za maturu je besplatna i zauvijek će tako ostati. Stoga, pristup je omogućen svima!

U videima su rješenja i objašnjenja svih zadataka s dosadašnjih matura. Uz to, imamo i veliku online skriptu sa svim gradivima za maturu, QR skriptu u kojoj su zadaci raspoređeni po gradivima, a uskoro ćemo dodati još sadržaja u obliku zadataka za vježbu :)

Naša QR skripta je upravo to! Uz svaki paket smo ti osigurali i skriptu u kojoj su svi zadaci podijeljeni po gradivima, a pored svakog je i QR kod koji vodi na rješenje zadatka koji te zanima.

Paket “petica” obuhvaća rješenja svih zadataka zadnjih 5 godina matura. Uskoro, kada dođu rješenja svih matura, u bilo kojem trenutku će biti moguće nadograditi paket i dobiti pristup svim rješenjima svih matura iz pojedinog predmeta.

Svim našim korisnicima nudimo mogućnost nadogradnje na veći paket od onog kojeg već imaju kupljeno. Potrebno će biti nadoplatiti samo razliku u cijeni do cijene željenog paketa. Samo nam pošalji poruku i generirati ćemo ti kod sa popustom.

Naravno, pripremili smo nekoliko besplatnih videa kako bi mogao/la isprobati i vidjeti što te čeka kupnjom naših materijala :)