UČESTALA PITANJA

Kroz mjesece rada ste nam postavljali mnoga pitanja na koja smo spremno odgovarali. Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na najučestalija.

postavi pitanje

Učestala pitanja - instrukcije

Koji su termini održavanja instrukcija?

S obzirom da smo studenti izrazito smo fleksibilni pri određivanju termina instrukcija. U pravilu, svaki termin između 10h i 21h dolazi u obzir i to vrijedi za svih 7 dana u tjednu. Jednostavno nam pošaljite poruku i u vrlo kratkom roku ćemo se odgovoriti oko datuma i vremena koje svima odgovora.

Gdje se održavaju instrukcije?

Oko mjesta održavanja instrukcija smo također izrazito fleksibilni. Imamo dva načina održavanja instrukcija, online i u živo. Online instrukcije se odražavaju iz udobnosti vlastitog doma, a kada je riječ o instrukcijama u živo za sada postoje dvije opcije. Jedna je da vi dođete do nas na adresu 4. Cvjetno naselje 4, a druga je da se instrukcije održe kod vas doma. Instrukcije u živo su dostupne isključivo na području Grada Zagreba.

Što od materijala se dobije na našim instrukcijama?

Na svakim instrukcijama dobiti ćete list sa svim potrebnim formulama za određeno gradivo, te za svake instrukcije pomno biramo zadatke za vježbu prema potrebama učenika i izrađujemo list sa zadatcima koji možete ponijeti sa sobom.

Za koje uzraste su naše instrukcije?

Do sada smo imali priliku držati instrukcije za gotovo sve uzraste, od osnovnoškolaca do studenata. S obzirom na iskustvo ovo su najprikladniji uzrasti za naše instrukcije.

Osnovna škola:
5. - 8. razreda

Srednja škola:
Sve gimnazije i strukovne škole

Maturanti:
Pripreme za državnu maturu Brzinsko ponavljanje pred maturu

Fakultet:
Do sada smo imali priliku pripremati studente TVZ-a, PMF-a, FKIT-a, Geodezije, Arhitekture, PBF-a...

Što ako se nakon instrukcija sjetim nekog pitanja?

Svaka osoba koja je kod nas bila na instrukcijama zna da nam može u doslovno bilo koje doba poslati poruku i pitati ako mu nešto nije jasno i da će dobiti odgovor na svoje pitanje.

Tome svjedoči i činjenica da nam se svakodnevno javljaju i ljudi koji još nisu bili kod nas na instrukcijama s raznim pitanjima i svakome odgovorimo bez zadrške.

Učestala pitanja - zadatci po narudžbi

U kojem roku ću dobiti rješenja zadataka?

Rješenja svih zadataka ćemo ti poslati u roku od 48 sati iako u praksi sva rješenja šaljemo i u kraćem roku.

Koliko zadataka mogu poslati?

Broj zadataka koji možeš poslati je neograničen. Rješavamo sve od pojedinačnih zadataka do radnih listića od 20ak zadtaaka.

Kako se vrši plaćanje?

Putem uplate na bankovni račun. Nakon što dobijete rješenja vaših zadataka i provjerite jeli sve jasno poslati ćemo vam IBAN na koji možete uplatiti novce.

Za koje uzraste je namijenjena ova usluga?

Ova usluga je primarno namijenjena osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Uslugu također odrađujemo i za studente ali se onda cijena može korigirati ukoliko je riječ o naprednijim zadatcima za koje moramo izdvojiti više vremena.

Učestala pitanja - rješenja matura

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Plaćanje

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Učestala pitanja

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor

Pitanje

Odgovor