O NAMA

Sve o tome kako je Gradivo.hr nastalo, tko stoji iza njega i što možete očekivati u  budućnosti.

Upoznajte naš tim

Luka Marić

Prijateljima i kolegama poznat i kao Mara. Student nastavničkog smjera fizike na PMF-u i veliki obožavatelj pub kvizova, sporta i rada s ljudima. Svoj entuzijazam i ljubav prema radu s ljudima i prenošenju znanja odlučio je obogatiti ovim projektom. Iz čvrstog uvjerenja da učenje i stjecanje znanja i kompetencija ne mora i ne treba biti stres, već proces spoznavanja onog što u nama već negdje postoji, prepoznao je u Markovoj ideji izvrsnu priliku da svoju volju i znanje usmjeri prema uspjehu ovog portala i ispunjenju vlastitih snova. Dosad je odradio velik broj instrukcija i priprema za ispite na raznim fakultetima i u srednjim školama, a ovaj portal smatra svojim najvećim izazovom i najboljim projektom.

Marta Mikulčić | Gradivo.hr

Marta Mikulčić

Studentica 3. godine nastavničke matematike. Smatra da svatko ima znanja i kompetencije za shvaćanje i učenje matematike, samo je stvar pristupa i interesa. Radi svakodnevno s velikim brojem osnovnoškolaca i srednjoškolaca koje usmjerava da problemski razmišljaju o onome što rade. Obzirom na to da je takav pristup urodio plodom, odlučila se pridružiti timu koji će pomagati još većem broju učenika da što uspješnije prolaze srednju školu te državnu maturu. U slobodno vrijeme bavi se tajlandskim boksom te se čak okušala u ringu.

Petra Lucević | Gradivo.hr

Petra Lucević

Studentica inžinjerske matematike koja želi drugima pokazati da matematika nije bauk. Osim što već godinama drži instrukcije djeci svih uzrasta, dječja je animatorica pa uvijek nađe zanimljiv način za povezivanje gradiva. Smatra da djeci treba približiti gradivo na njima razumljiv način koji će biti poučan, ali i zabavan. Potaknuta pozitivnim dojmovima i dobrim ocjenama svojih učenika, odlučila se upustiti u još veću avanturu - priprema za maturu. U slobodno vrijeme voli crtati i pisati, a najdraže prijevozno sredstvo joj je bicikl kojim bi, kad bi mogla, obišla cijelu Europu.

Marko Sandalj | Gradivo.hr

Marko Sandalj

Student 3. godine. Trenutno radi kao frontend developer u Netgen-u i svoje znanje programiranja je prenio i na ovu stranicu (kao što se vidi 🙈). Još u srednjoj školi je svima pomagao oko fizike i matematike, a na faksu je svakodnevno počeo držati instrukcije po cijelom Zagrebu. Ima hrpu iskustva na međunarodnim sveučilišnim natjecanjima kao što su Svjetsko sveučilišno rukometno prvenstvo, EUSA Combat Games, EUSA Beach Handball, EUC Split 2017. i sl. Bavi se košarkom i za sebe voli reći da je entuzijast za tehnologiju.

Kontakt

Kako mi to radimo?

Uz kvalitetnu opremu, profesionalno uređen studio za snimanje te odličan tim, nudimo vam novu platformu u obliku jednostavnog software-a na kojoj nesmetano možete konzumirati sve instrukcije na jednom mjestu. Priključi slušalice, prilagodi si radne uvjete u vlastitom domu i zajedno s našim timom riješi sve svoje nepoznanice u svijetu matematike, fizike i ostalih predmeta.

Što možete očekivati od nas u budućnosti

Trenutno nudimo instrukcije iz Matematike i Fizike, te nekolicinu dodatnih materijala kao što su skripte i formule. Cilj je kroz idućih 5 godina pokriti sve glavne srednjoškolske predmete kao što su i kemija, hrvatski, računovodstvo, nacrtna geometrija, elektrotehnika i razni drugi. Cilj je na jednom mjestu ponuditi najopširniju galeriju skripti, formula, rješenja zadataka i svih ostalih dodatnih materijala koji učenicima mogu olakšati školovanje. Osim srednjih škola cilj nam je pokriti i 4 najtraženija osnovnoškolska predmeta - matematiku, fiziku, kemiju i hrvatski. Kroz godine ćemo se truditi okupiti najbolji tim profesora i studenata kako bi učenicima ponudili najadekvatniju moguću podršku. Ne samo da ćemo se iz godine u godinu truditi dodavati nove stvari nego ćemo i naporno raditi kako bi i već postojeće materijale podigli na novu razinu. U planu su i razni dodatni projekti u kojima će učenici moći sudjelovati potpuno besplatno, te pokretanje vlastitog podcast-a namjenjenog učenicima ali i njihovim roditeljima. U jednoj rečenici cilj nam je hrvatskim učenicima omogućiti sve ono što je učenicima diljem svijeta dostupno već dugi niz godina i to napraviti na najbolji mogući način.