Isprobaj potpuno besplatno

Registriraj se i kreni učiti
Pripremaj se za maturu na bilo kojem uređaju.
Prema svom rasporedu.
Videorješenja svih zadataka s dosadašnjih matura
Uči svojim tempom, kada i gdje god poželiš

Sve je na jednom mjestu

Beskonačno pregleda i premotavanja
Videorješenja svih zadataka s dosadašnjih matura
Audiosažetci esejskih djela i objašnjenja uvodnih tekstova
Zadatci raspoređeni po gradivima
Skripte s terorijskim djelom gradiva i zbirke zadataka s povezanim videorješenjima
Naši partneri

"Samo rješavaj stare mature"

Rečenica koju će ti reći svi bivši maturanti kada ih pitaš za savjet kako se bolje pripremiti za maturu.

Registriraj se.

Kreiraj svoj račun i besplatno pristupi videorješenjima jedne mature.
Kreni besplatno
Učestala pitanja
Koje sve predmete pokrivate?
Trenutno nudimo potpuno kompletirane pripreme za obje razine matematike, fiziku, kemiju i hrvatski jezik! Paketi matematike , fizike i kemije sadržavaju rješenja svih zadataka dosadašnjih matura, a pripreme iz hrvatskog jezika su posebno sistematizirane i prilagođene ovogodišnjem ispitu!
Imate li rješenja svih dosadašnjih matura?
Imamo! Riješili smo baš svaki zadatak koji se pojavio na maturama iz matematike i fizike te posljednjih 5 godina mature iz kemije! Riješili smo i sve zadatke iz gramatike i pravopisa te sve polazne tekstove s posljednjih pet godina mature iz hrvatskog! Uz rješenja, u našim su paketima i skripte sa svim gradivima te zadaci za vježbu!
Imate li zbirku sa zadacima?
Naša QR skripta je upravo to! Uz svaki paket smo ti osigurali i skriptu u kojoj su svi zadaci podijeljeni po gradivima, a pored svakog je i QR kod koji vodi na rješenje zadatka koji te zanima.
Kako sve mogu pristupiti videima i postoji li ograničenje na broj pregleda?
Našim se materijalima može pristupiti putem mobitela, tableta ili računala. Svaki video unutar kupljenog paketa možeš pogledati koliko god puta hoćeš. Također, možeš ga i ubrzati, usporiti, premotati ili zaustaviti u bilo kojem trenutku! Videomaterijale nije moguće jedino preuzeti. Budimo pošteni :)
Hoćete li imati i videolekcije srednjoškolskih gradiva?
Hoćemo i upravo radimo na tome! Videolekcije svih srednjoškolskih gradiva iz matematike i fizike bit će dostupne s početkom sljedeće školske godine! Uz njih će svaki školarac moći lakše pratiti nastavu iz fizike i matematike te se pripremiti za nadolazeće ispitne u rekordnom roku :)
Što ako padnem maturu?
Nećeš pasti! Ako se to i dogodi, vraćamo ti puni iznos paketa iz obaveznog predmeta koji ne uspiješ položiti te pola iznosa paketa za izborne predmete. Prolaznost naših dosadašnjih maturanata je 100%, tako da smo uvjereni da ćeš i ti ostvariti željeni uspjeh koristeći naše materijale :)