Instrukcije koje jednostavno razvaljuju!

- Instrukcije iz MATEMATIKE i FIZIKE s kojih još nitko nije otišao nezadovoljan -

Kako do instrukcija?

1
1. Korak
Trebaš pomoć iz matematike ili fizike?
2
2. Korak
Izaberi vrijeme koje ti odgovara.
3
3. Korak
Pošalji nam poruku ili nas nazovi na 0989206283.
4
4. Korak
Razvali idući ispit!!

Učestala pitanja

Uplata se uvijek izvršava nakon održanih instrukcija na račun koji vam dostavimo.

Online instrukcije održavamo najčešće preko Zoom aplikacije (ili neke slične). Svaki naš instruktor ima grafički tablet koji osigurava vrlo kvalitetnu realizaciju instrukcija u ovom obliku. Isječak s jednih instrukcija možete vidjeti ovdje.

Što drugi kažu o nama?

Dečki puno hvala, materijali su mrak. Samo tako nastavite, preporučam svima!

Marin G.

Svaka čast stvarno! 

Hvala Vam.

Hvala Vam, divni ste što nam pomažete u ovom kaosu :)

Super je objašnjeno. Hvala Vam 

Ana Ž.

Hvala vam najviše na svijetu, doslovno mi spašavate život! :)

Upoznajte naš tim

Luka Marić

Prijateljima i kolegama poznat i kao Mara. Student nastavničkog smjera fizike na PMF-u i veliki obožavatelj pub kvizova, sporta i rada s ljudima. Svoj entuzijazam i ljubav prema radu s ljudima i prenošenju znanja odlučio je obogatiti ovim projektom. Iz čvrstog uvjerenja da učenje i stjecanje znanja i kompetencija ne mora i ne treba biti stres, već proces spoznavanja onog što u nama već negdje postoji, prepoznao je u Markovoj ideji izvrsnu priliku da svoju volju i znanje usmjeri prema uspjehu ovog portala i ispunjenju vlastitih snova. Dosad je odradio velik broj instrukcija i priprema za ispite na raznim fakultetima i u srednjim školama, a ovaj portal smatra svojim najvećim izazovom i najboljim projektom.

Marta Mikulčić | Gradivo.hr

Marta Mikulčić

Studentica 3. godine nastavničke matematike. Smatra da svatko ima znanja i kompetencije za shvaćanje i učenje matematike, samo je stvar pristupa i interesa. Radi svakodnevno s velikim brojem osnovnoškolaca i srednjoškolaca koje usmjerava da problemski razmišljaju o onome što rade. Obzirom na to da je takav pristup urodio plodom, odlučila se pridružiti timu koji će pomagati još većem broju učenika da što uspješnije prolaze srednju školu te državnu maturu. U slobodno vrijeme bavi se tajlandskim boksom te se čak okušala u ringu.

Petra Lucević | Gradivo.hr

Petra Lucević

Studentica inžinjerske matematike koja želi drugima pokazati da matematika nije bauk. Osim što već godinama drži instrukcije djeci svih uzrasta, dječja je animatorica pa uvijek nađe zanimljiv način za povezivanje gradiva. Smatra da djeci treba približiti gradivo na njima razumljiv način koji će biti poučan, ali i zabavan. Potaknuta pozitivnim dojmovima i dobrim ocjenama svojih učenika, odlučila se upustiti u još veću avanturu - priprema za maturu. U slobodno vrijeme voli crtati i pisati, a najdraže prijevozno sredstvo joj je bicikl kojim bi, kad bi mogla, obišla cijelu Europu.

Marko Sandalj | Gradivo.hr

Marko Sandalj

Student 3. godine. Trenutno radi kao frontend developer u Netgen-u i svoje znanje programiranja je prenio i na ovu stranicu (kao što se vidi 🙈). Još u srednjoj školi je svima pomagao oko fizike i matematike, a na faksu je svakodnevno počeo držati instrukcije po cijelom Zagrebu. Ima hrpu iskustva na međunarodnim sveučilišnim natjecanjima kao što su Svjetsko sveučilišno rukometno prvenstvo, EUSA Combat Games, EUSA Beach Handball, EUC Split 2017. i sl. Bavi se košarkom i za sebe voli reći da je entuzijast za tehnologiju.

Kontakt